Virksomheds­rådgivning

Rådgivning til virksomheder

Skatte- og momsrådgivning

JC Rådgivning I/S tilbyder rådgivning og assistance i forbindelse med enhver opgave inden for SKAT og moms. Vi har stor erfaring med skatte- og momsrådgivning.

Rådgivning i forhold til ny bogføringslov

Er du helt ajour med de gældende regler i forhold til den nye bogføringslov? Fortvivl ej. Hos JC Rådgivning I/S kan du være sikker på, at vi kan hjælpe dig med rådgivning og assistance. 

Opstart af virksomhed

Ønsker du at starte en ny virksomhed? Hos JC Rådgivning I/S tilbyder vi rådgivning ved opstart af enhver virksomhed. Vi tilbyder assistance og virksomhedsrådgivning på Sydsjælland og omegn til b.la. valg af virksomhedsform og meget mere.  

Opsætning af bogføringssystem

Er det blevet tid til et bogføringssystem? Hos JC Rådgivning I/S kan vi guide og assistere i forbindelse med opsætning af et bogføringssystem, der kan lige netop dét, som du har brug for. 

Udarbejdelse af budgetter

Hos JC Rådgivning I/S har vi god erfaring med opgaver, der relaterer sig til udarbejdelse af budgetter. Er du derfor på udkig efter et firma, der kan hjælpe, kan du trygt henvende dig til os.

Assistance med projektledelse

Her hos JC Rådgivning I/S tilbyder vi assistance i forbindelse med projektledelse. Projektledelse har mange facetter, og vi kan hjælpe dig i det omfang, du ønsker hjælp til opgaven. 

Kontakt JC Rådgivning I/S

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om virksomhedsrådgivning på Sydsjælland og omegn, er du meget velkommen til at henvende dig allerede i dag. Sammen drøfter vi din situation, ønsker og behov.