Lønadministration

Hjælp til lønadministration

Kontrakter og lønaftaler

Hos JC Rådgivning I/S tilbyder vi rådgivning og assistance i forbindelse med kontrakter og lønadministration på Sydsjælland og omegn. Vi tilbyder alt lige fra udarbejdelse af kontrakter til rådgivning i forbindelse med lønaftaler. 

SKAT og afstemninger

Der er hjælp at hente her hos JC Rådgivning I/S, hvis du er på udkig efter et troværdigt firma, der kan hjælpe dig med SKAT og afstemninger. Hos JC Rådgivning I/S har vi stor erfaring inden for dette felt. 

Afskedigelser og lønforhandling

Der er altid meget at forholde sig til, og som man skal have styr på, når det kommer til afskedigelser og lønforhandlinger. Overholder du f.eks. gældende regler, når du afskediger din medarbejder? Vi tilbyder assistance og rådgivning.

Ferieloven og barselsloven

Er du havnet i en situation, hvor du skal forholde dig til gældende regler vedrørende ferieloven og/eller barselsloven? Det kan være svært at gennemskue. Søg hjælp og henvend dig til JC Rådgivning I/S for ubesværet assistance og rådgivning.  

Kontakt JC Rådgivning I/S

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om vores hjælp til lønadministration på Sydsjælland og omegn, er du meget velkommen til at henvende dig allerede i dag. Sammen drøfter vi din situation, ønsker og behov.